Здравейте, колеги. Закачих 156цата към компа и показва егра на 1% колкото и газ да давам. Ако го затапя по-бавно ли ще загрява двигателя или няма да има никаква разлика?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за ЕГР 2.4
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bsks Покажи съобщениеЗдравейте, колеги. Закачих 156цата към компа и показва егра на 1% колкото и газ да давам. Ако го затапя по-бавно ли ще загрява двигателя или няма да има никаква разлика?
Една идея по-бавно ще загрява при изолирането му.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Добре де, ЕГР-клапанът нали се отваря и затваря от един соленоид, който има две крайни положения? Тогава какви са тези проценти на отваряне? Нещо не схващам...Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеДобре де, ЕГР-клапанът нали се отваря и затваря от един соленоид, който има две крайни положения? Тогава какви са тези проценти на отваряне? Нещо не схващам...
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеУправлението е с ШИМ. Има и обратна връзка от потенциометър. Така се отваря на определен % в зависимост от желанията на ECU - то.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНе всички коли имат обратната връзка колко се е отворил ЕГР. 147 и 156 мисля, че нямат. CF4 вече иматHennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНе всички коли имат обратната връзка колко се е отворил ЕГР. 147 и 156 мисля, че нямат. CF4 вече имат
Едното е, че има ЦФ4 156/147, което оборва първата ти логика, второ и ЦФ4 нямат обратна връзка.
И заради втората ти логика влезе в поредния безсмислен спор преди време във форума на 159-ките. Ма си трябват малко знания и практика, които не са ти сила, очевидно.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеИ двете неща не успя да ги познаеш.
Едното е, че има ЦФ4 156/147, което оборва първата ти логика, второ и ЦФ4 нямат обратна връзка.
И заради втората ти логика влезе в поредния безсмислен спор преди време във форума на 159-ките. Ма си трябват малко знания и практика, които не са ти сила, очевидно.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДай ми пример за 156 дизел ЦФ4, бензин има. А тук говорим за дизелFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Казъл съм ти го вече за 500 пъти. Сега за 501-ви път.
Като не знаеш просто си трай бе. Не е нужно да си показваш поредната простотия.
Едно на ръка, че темата е за ЕГР-а, който както казах и при ЦФ4 няма обратна връзка, както твърдиш, което реално е и естеството на темата, второ, че се пробваш да се хванеш за някаква част от мнението, въобще без да имаш отново познания.
По принцип не ти давам никакви доказателства за споровете ми с теб, но сега реших да те пробвам пак дали ще мирясаш, или ще донесеш вода от слънцето, както всички много добре знаем.
Ето, заповядай 156-ца ЦФ4.
Та пак да се повторя за 502-ри път - като не знаеш нещо, просто си трай. Не пречи.
Да, Ку-4 е пак ЦФ4, ама "шефа" ще излезе с мнение, че Ку4-ката не била 156-ца разбираш ли. За това му дадох по-хубав пример, за който дори не е чувал.Last edited by BO; d.m.y г., 11:50.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение156 Q4 по новите
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДа, най-последните. Те са и с вихрови клапи май. Един вид преходът към 159. Мой комшия при родителите ми кара такава и едно GTFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment